پروژه تخصصی متلب
انجام پروژه متلب تشخیص بیماری و لکه ها در تخم مرغ با اشعه ماورابنفش با تعیین حجم لکه شبیه سازی در متلب: انجام پروژه متلب — انجام پروژه متلب|پروژه تخصصی متلب|پروژه متلب
کد تخفیف 10 درصدی برای دانشجویان عزیز سایت که تا اخر شهریورماه از سایت بیش از یک خرید انجام دهند فقط تا شهریور97 کد را در باکس کد خرید وارد نمایید: 

<bahar97 >

  
 
ضمانت بازگشت
فایل های تست شده
پرداخت آنلاین
تضمین کیفیت
دانلود فوری
کد تخفیف سایت

کد تخفیف سایت

کد تخفیف برای خرید دانشجویان عزیز فقط تا پایان شهریور ماه

قیمت محصول : 230,000 ریال

1 خرید نسخه : 1.0

تشخیص بیماری و لکه ها در تخم مرغ با اشعه ماورابنفش با تعیین حجم لکه شبیه سازی در متلب: انجام پروژه متلب

 روشهای صنعتی شناسایی عیوب تخم مرغ :
 الف: کندلینگ یا نور افشانی به لایه تخم مرغ و مشخص نمودن سفیده و زرده طبیعی آن در این روش
ب : تخم‌مرغ سالم در مقابل نور فاقد هرگونه لکه و رگه است.
 با عنایت به تولید محصولات تخم مرغ  پاستوریزه توسط صنایع اطمینان از سلامت این محصولات بیشتر میباشد این محصولات شامل( زرده و سفیده پاستوریزه در بسته بندیها و اندازه های  مختلف میباشد ) با ورود این صنعت و تکنولوژی به کشور علاوه بر تامین امنیت غذایی عموم به نحو مطلوب،‏مخاطرات بهداشتی حاصل از مصرف تخم مرغ در صنایع مصرف کننده این ماده غذایی به حداقل ممکن خواهد رسید و دست بسیاری از تهدید کنندگان سلامت عمومی جامعه  و سود جویان کوتاه خواهد گردید.
روشهای شناسایی تخم مرغ ناسالم :
۱- اگر زردة رقیق و کدر در بالای تخم‌مرغ جمع می‌شود نشانة ماندگی تخم‌مرغ است.
۲-   بزرگ شدن کیسة هوایی(اتاقک هوا) تخم‌مرغ
۳- انتشار بوی تعفن،(وجود عوامل فساد مانند بو طعم رنگ و غیره در تخم مرغ )
۴-   انتقال آب از سفیده به زرده و چروکیدگی سفیده.
۵- تخم‌مرغ ناسالم در مقابل نور دارای لکه و رگه است. تخم مرغی کهنه یا مانده  میباشد که رشد قارچ سبب ایجاد لکه های خاکستری یا سیاه و گاهی صورتی رنگ در تخم مرغ  گردد.
۶-   چسبیدن زرده به زیر لایه سفیده در اثر فعل و انفعالات شیمیایی (تخم‌مرغ کهنه دارای زردة خشک می‌باشد که در یک طرف ظرف جمع شده، سفیده شل و آبکی است).
۷- دارای لکه خون در سفیده یا حتی در زرده باشد.
۸-  دارای خون در تمام سفیده و یا اطراف زرده باشد.
۹- دارای اجسام خارجی غیر از خون بنام لکه های گوشتی باشد که در سفیده معلق و یا اینکه متصل به زرده    باشد.
۱۰-  زرده به رنگ قرمز و سفیده آبکی شده و تغییر طعم و مزه در تخم مرغ بوجود می آید.
۱۱-  سفیده آبکی ، بریده و سبز رنگ زرده رنگ پریده و یا سفید شبیه زرده نیم پخته باشد.
۱۲- زرده تیره رنگ و سفیده آبکی و سبز مایل به زرد باشد.
۱۳- فساد در تخم مرغ ها در اثر میکروب (کلستردیوم سالمونلا و ..
۱۴-  تیره شده رنگ زرده تخم مرغ در اثر رشد عوامل میکروبی که با نور افشانی زرده مشخص نمیشود

انجام پروژه متلب http://www.porojeamadematlab.ir تنها وبسایت انجام پروژه متلب انجام پروژه متلب انجام پروژه متلب http://www.porojeamadematlab.ir تنها وبسایت انجام پروژه متلب انجام پروژه متلب انجام پروژه متلب http://www.porojeamadematlab.ir تنها وبسایت انجام پروژه متلب انجام پروژه متلب

تشخیص بیماری،لکه،تخم مرغ،اشعه ماورابنفش،حجم لکه، شبیه سازی متلب،متلب،پروژه متلب،matlab,image processing،پردازش تصویر،انجام پروژه متلب

انجام پروژه متلب

http://www.porojeamadematlab.ir

تنها وبسایت انجام پروژه متلب

انجام پروژه متلب

خروجی برنامه:

به این پست امتیاز دهید.
Rate this post
This site is using SEO Baclinks plugin created by InfoMotru.ro and Locco.Ro
 
بازدید : 400 views بار دسته بندی : , , , , , , تاريخ : 18 ژانویه 2017 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با محصول باشد منتشر نخواهد شد.


 
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline
بن تخفیف 50 درصدی خرید پروژه های سایت کافی است ایمیل خود را وارد کنید تا در کمتر از یک دقیقه کد را داخل ایمیل دریافت کنید

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner